Završen prvi ciklus ”I Slobomir zimske škole muzike”

1

Završen prvi ciklus ”I Slobomir zimske škole muzike”

Autor: Slobomir P Univerzitet

January 19, 2018

Prvi ciklus ”I Slobomir zimske škole muzike”, koja se održavala prethodnih sedam dana na Akademiji umjetnosti Slobomir P Univerziteta i u kojoj je učestvovalo preko 40 kandidata iz zemlje i regiona, završena je svečanim koncertom učesnika i naših profesora. Na ideji, realizaciji i koordinaciji u organizaciji ”I Slobomir zimske škole muzike” koja se održavala od 10.01. do 17.01.2018.godine,  zahvaljujemo mr Aleksandri Radosavljević, vanrednom profesoru i v.d. dekana Akademije umjetnosti Slobomir P Univerziteta.
Ovom zimskom školom nastojali smo da našim mladim talentima iz zemlje i regiona, pomognemo u sticanju novih znanja i profesionalnih vještina, te se nadamo da smo to i postigli. Pokazali smo im šta mi to nudimo, kako kada je riječ o vrhunskim predavačima tako i kada je riječ o prostornim i smještajnim kapacitetima.

Svim prisutnim kandidatima, obratili su se gospodin Slobodan Pavlović, vlasnik Slobomir kompanije i osnivač Slobomir P Univerziteta, te prof. dr Vladica Ristić, rektor Slobomir P Univerziteta kao i mr Aleksandra Radosavljević, v.d. dekana Akademije umjetnosti Slobomir P Univerziteta  zahvalivši im na njihovom intenzivnom radu sa našim vrhunskim profesorima i poželivši im dalji napredak u unapređenju svojih znanja.

Nadamo se da su naši  učesnici ‘’I Slobomir zimske škole muzike’’ zadovoljni postignutim unapređenjima svojih znanja i vještina, te da će nam se ponovo rado odazvati u prigodama ovog tipa. Takođe se nadamo da će možda baš Akademija umjetnosti Slobomir P Univerziteta biti Vaš izbor kada budete donosili jednu od važnijih odluka u životu: šta i gdje studirati.

Svi kandidati dobili su vrijedne sertifikate za aktivno učešće u zimskoj školi muzike a profesori i  umjetnički saradnici ” Zahvalnicu za rad sa učesnicima”.

Atmosferu sa završnog koncerta ” I Slobomir zimske škole muzike” pogledajte u galeriji slika.

Tv prilog RTV Slobomir-a možete pogledati klikom na ovaj link.

https://rtvslobomir.com/drugi-ciklus-skole-pocinje-2-februara-video/

Drugi ciklus ”I Slobomir zimske škole muzike” trajaće u periodu od 02.02. do 09.02.2018. godine.

Sve zainteresovane molimo da se prijave na e-mail zimskaskolaspu@gmail.ba ili na kontakt telefon + 387/55 231-135, +387/ 65 325-839 i +381/64 864-5231.

Kategorija: ,