Završen drugi ciklus ”I Slobomir zimske škole muzike”

1 naslovna fotografija za sajt

Završen drugi ciklus ”I Slobomir zimske škole muzike”

Autor: Slobomir P Univerzitet

February 13, 2018

Drugi ciklus ”I Slobomir zimske škole muzike”, koja se održavala u periodu od 02.02. do 09.02.2018. godine na Akademiji umjetnosti Slobomir P Univerziteta i u kojoj su učestvovali mnogobrojni kandidati iz zemlje i regiona, završena je svečanim koncertom učesnika i naših profesora. Tokom sedmodnevnog rada sa profesorima klavira, flaute i gitare, kao i nizom stručnih predavanja, polaznici su stekli nova znanja i unaprijedili postojeća.

 

Na ideji, realizaciji i koordinaciji u organizaciji i drugog ciklusa ”I Slobomir zimske škole muzike”, zahvaljujemo mr Aleksandri Radosavljević, vanrednom profesoru i v.d. dekana Akademije umjetnosti Slobomir P Univerziteta.

 

Mr Aleksandra Radosavljević, obratila se svim učesnicima drugog ciklusa Slobomir zimske škole muzike, izrazivši veliko zadovoljstvo realizacijom projekta, kao i iskazanim znanjima i vještinama naših polaznika, poželivši im dalji napredak u radu, te uručivši im vrijedne sertifikate za aktivno učešće. Zbog izuzetnog odziva i interesovanja i u prvom i u drugom ciklusu sedmodnevne škole muzike, Radosavljević je istakla da će Akademija umjetnosti Slobomir P Univerziteta planirati i ljetnju školu muzike.

 

Zbog prethodno ugovorenih obaveza održavanja ispita našim studentima u Kampusu Doboj Slobomir P Univerziteta, rektor Univerziteta prof. dr Vladica Ristić, nije prisustvovao ovoj svečanosti, ali je svim kandidatima zimske škole muzike čestitao na postignutim rezulatatima i vrijednom radu, istakavši da će Slobomir P Univerzitet u kontinuitetu podržavati kvalitetne projekte u bilo kojoj oblasti obrazovanja.

 

Prisutnim kandidatima, obratio se i prorektor Slobomir P Univerziteta prof. emeritus dr Budimir Stakić, zahvalivši im na njihovom intenzivnom radu sa našim vrhunskim profesorima i poželivši im dalji napredak u unapređenju svojih znanja.

 

Nadamo se da su naši  učesnici drugog ciklusa ‘’I Slobomir zimske škole muzike’’ zadovoljni, te da će nam se ponovo rado odazvati u prigodama ovog tipa.

 

Atmosferu sa završnog koncerta drugog ciklusa ”I Slobomir zimske škole muzike” pogledajte u galeriji slika.

 

Tv prilog RTV Slobomir-a možete pogledati klikom na ovaj link.

 

https://rtvslobomir.com/uskoro-ljetnja-skola-muzike-video/

Kategorija: ,