Ukoliko imate dobru ideju na raspolaganju je CrowdFunding platforma IdeaFunder$

Untitled

Ukoliko imate dobru ideju na raspolaganju je CrowdFunding platforma IdeaFunder$

Autor: Slobomir P Univerzitet

June 29, 2015

Slobomir P Univerzitet poziva sve koji imaju dobru ideju, a potrebna su im sredstva za njenu realizaciju, na raspolaganju je CrowdFunding platforma IdeaFunder$ (www.ideafunders.net) razvijena sa ciljem da promoviše perspektivne, društveno-korisne projekte i pomogne u prikupljanju sredstva za realizaciju istih.

IdeaFunder$ je crowdfunding portal koji otvara nove perspektive domaćoj privredi u smislu promocije i alternativnog finansiranja projekata u ranoj fazi razvoja. Portal je proizvod domaćih IT stručnjaka namijenjen, prije svega, kvalitetnimprojektima u Republici Srpskoj, ali i regionu. Sa estetskog i funcionalnog aspekta portal ne zaostaje za vodećim svjetskim CrowdFunding portalima.

CrowdFunding se u svijetu dokazao kao dobar način da, sa manjim prilozima, veće grupe, u transparentnom i sigurnom okruženju, pomogne razvoj neke ideje ili projekta.

CrowdFunding portal IdeaFunder$ je, ujedno, i alat za analizu tržišta gdje autori projekata dobijaju objektivnu tržišnu procjenu svoje poslovne ideje, budućeg proizvoda ili usluge i to od potencijalnih kupaca.

Sertifikovani partneri projekta su Savez inovatora i Privredna komora Republike Srpske, Teslina naučna fondacija i drugi.

U osmišljavanju i realizaciji platforme učestovali su i bivši studenti Slobomir P Univerziteta Aleksandar i Miloš Kojić.

Ukoliko imate dobru ideju ili želite da podržite neki projekat posjetite www.ideafunders.net

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.