TEMPUS projekat – bibliotekarka SPU posjetila biblioteku Kraljevske muzičke akademije u Stokholmu

TEMPUS projekat – bibliotekarka SPU posjetila biblioteku Kraljevske muzičke akademije u Stokholmu

Autor: Slobomir P Univerzitet

September 29, 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERARukovodilac biblioteke “Mira Pavlović” Slobomir P Univerziteta, Svjetlana Krsmanović, je početkom februara, u okviru “Tempus” projekta, posjetila biblioteku Kraljevske muzičke akademije u Stokholmu.

Zajedno sa još pet bibliotekara zaposlenih na muzičkim akademijama u Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Mitrovici, kao i sa koleginicama iz Stokholma naša bibliotekarka je imala priliku da razgovara o bibliotečko-informacionim djelatnostima, uočenim podudarnostima i razlikama u načinu rada kao i perspektivama i idejama za unapređenje ove vrste djelatnosti. Istom prilikom organizovane su posjete Kraljevskoj biblioteci – muzički odsjek u sastavu Švedske nacionalne biblioteke kao i Švedskoj muzičkoj i pozorišnoj biblioteci.

Gospođa Krsmanović je ocjenila da su razmijena iskustva, znanja i poznanstva stečena tom prilokom veoma značajna za budući razvoj i rad biblioteke “Mira Pavlović” Slobomir P Univerziteta, te izrazila nadu da će slične posjete biti organizovane i u narednom periodu.

Slobomir P Univerzitet - Bibliotekar SPU u Stoholmu 1

Kategorija:

Desavanja

There is no upcomming event to display.