Studentsko takmičenje iz oblasti bankarstva

??????????????

Studentsko takmičenje iz oblasti bankarstva

Autor: Slobomir P Univerzitet

April 1, 2014

Slobomir P Univerzitet poziva sve zainteresovane studente da se prijave na takmičenje iz oblasti bankarstva. Riječ je o međunarodnom takmičenju koje organizuje Sberbanka.

Od aprila do juna 2014. godine studenti će imati priliku da pokažu svoje menadžerske sposobnosti u takmičenju “Banks battle” tako što će preuzeti ulogu upravljanja virtuelnom bankom. Ovo takmičenje u organizaciji Sberbank zasniva se na složenoj situaciji kompijuterske simulacije poslovnih procesa jedne komercijalne banke u virtuelnoj ekonomskoj sredini, čime su osigurane realne okolnosti i isti preduslovi za sve učesnike.

Timovi broje tri do četiri studenta koji razvijaju vlastite konkurentne strategije i sprovode ih u virtuelnim bankama. Pored donošenja ispravnih menadžerskih odluka, zadaci sa kojima se ekipe suočavaju uključuju i analizu finansijskih izvještaja njihove virtuelne banke. Tokom ovog takmičenja, učesnici imaju mogućnost da se pridruže najvišem rukovodstvu svoje banke koju će voditi u virtuelnom mandatu od četiri godine.

Takmičenje “Banks Battle” je online i sadrži nekoliko eliminatornih krugova. Finalno takmičenje će se održati u junu 2014. godine u Moskvi gdje će se deset najboljih ekipa boriti za titulu pobjednika. Pobjednička ekipa će osvojiti sedmodnevno studijsko putovanje u jedan od najvećih finansijskih centara na svijetu u avgustu 2014.

Pravo učešća imaju studenti Bachelor, Masters i drugih visokoobrazovnih programa iz svih oblasti, starosti od 18 do 25 godina. Registracija se vrši putem stranice www.banksbattle.com, gdje možete pronaći više informacija o samom takmičenju, a rok za dostavljanje prijava je 7. april 2014. godine.

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.