STUDENTI FEM-a PREDSTAVLJALI BOSNU I HERCEGOVINU U BEČU!

STUDENTI FEM-a PREDSTAVLJALI BOSNU I HERCEGOVINU U BEČU!

Balkan Case Chalenge 2009 - Slobomir  P UniverzitetMladen Marjanović i Jelena Lubura, nekadašnji studenti Fakulteta za ekonomiju i menadžment Slobomir P Univerziteta, su 2009. godine ostvarili su fantastičan uspjeh na takmičenju „Balkan Case Challenge Competition“, koje se tradicionalno svake godine održava u Sarajevu. Takmičenje  se sastoji u rješavanju i prezentaciji stvarnih poslovnih problema, a učesnici su najbolji studenti sa ekonomskih fakulteta u Bosni i Hercegovini.

Mladen Marjanović je te godine osvojio drugo, a Jelena Lubura treće mjesto u izuzetnoj konkurenciji kolega sa ekonomskih fakulteta iz Sarajeva, Banja Luke, Mostara, Tuzle, Istočnog Sarajeva, čime su sa prvoplasiranim takmičarem stekli pravo da učestvuju na finalnom takmičenju u Beču, gdje učešće mogu uzeti samo tri prvoplasirana takmičara  sa svakog od takmičenja u ostalim zemljama Balkana.

Svojim učešćem u Beču, Jelena i Mladen su pokazali da Fakultet za ekonomiju i menadžment SPU predstavlja pravi primjer uspješnog povezivanja teorije i prakse, te su se pokazali kao odlični ambasadori Slobomir P Univerziteta i Bosne i Hercegovine. Još jednom im od srca čestitamo!

Podijeli:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Desavanja

There is no upcomming event to display.