Studenti Akademije umjetnosti SPU su obilježili Svjetski dan muzike

Slobomir P Univerzitet - IV dan SIMC 30

Studenti Akademije umjetnosti SPU su obilježili Svjetski dan muzike

Autor: Slobomir P Univerzitet

August 16, 2013

Akademija umjetnosti Slobomir P Univerziteta je povodom „Svjetskog dana muzike“, u petak 21. juna 2013. godine, upriličila niz različtih aktivnosti kako bi se muzički „obojila“ Bijeljina.

Akademija umjetnosti Slobomir P Univerziteta je 21. juna ove godine nizom različitih aktivnosti podržati veliku međunarodnu akciju obilježavanja Svjetskog dana muzike i na taj način svrstati Bijeljinu među gradove koji proslavljaju ovaj praznik muzike.

Ideja jeste da se kroz veliki broj javnih nastupa na različitim lokacijama širom Bijeljine građanima omogući da uživaju u muzici i da se na taj način u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini prošire granice obilježavanja Svjetskog dana muzike. Želja organizatora jeste da se muzika čuje i sa onih mjesta sa kojih ljudi obično ne mogu da je čuju, te da se umjetnička muzika još više promoviše i približi građanstvu i privrednim institucijama u okruženju. Svjetski dan muzike se zvanično obilježava i proslavlja u preko 340 gradova i u više stotina zemalja svijeta.

Kategorija:

Desavanja

There is no upcomming event to display.