Srpska Kraljevska Asocijacija Akademika dodjelila plaketu SPU

SKAIN - Slobomir P Univerzitet12

Srpska Kraljevska Asocijacija Akademika dodjelila plaketu SPU

Autor: Slobomir P Univerzitet

April 14, 2014

Na svečanoj Akademiji Srpske Kraljevske Asocijacije akademika, inovatora i naučnika (SKAIN), održanoj 11. aprila 2014. godine u Beogradu, Slobomir P Univerzitetu je dodjeljena počasna plaketa povodom dugogodišnje saradnje ove dvije institucije.

U ime osnivača Slobomir P Univerziteta, gospodina Slobodana i gospođe Mire Pavlović ovo značajno priznanje je primio v.d. rektora Slobomir P Univerziteta, prof. dr Mile Vasić, koji je tom prilikom iskazao zadovoljsto što je ova Asocijacija prepoznala kvalitet i dugogodišnji rad ove visokoškolske institucije.

SKAIN predstavlja jedinstveni demokratski pokret stvaralaca naučno-tehnoloških, inovativnih, bio-medicinskih, duhovnih, umjetničkih i ekoloških dostignuća, a prvobitno je osnovan 1886. godine kako Srpska kraljevska akademija, a ponovo je pokrenut 2011. godine. Ciljevi organizacije su udruživanje u okviru tehničkih, inovativnih, biomedicinskih, duhovnih i umjetničkih oblasti, te razvoj i unapređenje struke, primjena tehničko-tehnoloških, stručno–naučnih znanja i standarda u nauci, obrazovanju, umjetnosti, duhovnosti, privredi i oblastima zaštite životne sredine.

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.