SPU potpisao Sporazum o saradnji sa Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća

Slobomir P Univerzitet - Sporazum o saradnji

SPU potpisao Sporazum o saradnji sa Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća

Autor: Slobomir P Univerzitet

June 19, 2014

Slobomir P Univerzitet obavještava sve studente, profesore i nenastavno osoblje da je u petak, 20. juna 2014. godine, u 10h, u prostorijama Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske,  potpisan sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji ove institucije i Slobomir P Univerziteta.

Sporazum je potpisao direktor, gospodin Marinko Đukić, ispred Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i v.d. rektora Slobomir P Univerziteta, prof. dr Mile Vasić.

Cilj ovog sporazuma je da se ozvaniči već uspostavljena saradnja ove dvije institucije, te da se pruži podrška u okviru realizacije Projekta zapošljavanja i podsticanja preduzetništva u Bosni i Hercegovini koji pokreće Slobomir P Univerzitet. Projekat treba da pruži podršku u finansiranju najboljih studentskih poslovnih ideja i koji treba da omogući studentima da još u toku studija pokrenu, vode i razvijaju sopstvenu firmu. Po prvi put se na našim prostorima realizuje jedan ovakav projekat pomoći mladim ljudima tokom studija, koji treba da podstakne razvijanje preduzetničkog duha i njihove želje da sami sebi osmišljavaju i stvaraju radna mjesta. Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća će tokom ralizacije projekta pružati stručnu i savjetodavnu podršku.

Desavanja

There is no upcomming event to display.