Sportski dani kulture i sporta u Sarajevu

master slobomir

Sportski dani kulture i sporta u Sarajevu

Autor: Slobomir P Univerzitet

September 3, 2015

 Slobomir P Univerzitet poziva zainteresovane studente iz oba kampusa da se i ove godine prijave za učešće u manifestaciji „Sportski dani kulture i sporta“ u Sarajevu, koju već četvrtu godinu organizuje Centar za razvoj i afirmaciju kulture i obrazovanja „Litteratus“ i Informativni časopis „Student“ u saradnji sa Studentskim centrom Sarajevo.

Ovogodišnje druženje će se održati od 2. do 4. oktobra 2015. godine.

Manifestacija je postala već tradicionalno mjesto okupljanja studenata iz cijele Bosne i Hercegovine, dok je ove godine najavljeno i učešće studenata iz susjednih zemalja. Navedeni događaj prije svega ima za cilj upoznavanje i širenje prijateljstava između različitih visokoobrazovnih ustanova uz pozitivan sportski duh i takmičenja, razmjenu ideja, kao i da postane generator za pokretanje budućih zajedničkih projekata.

Ovogodišnje sportske aktivnosti sadrže takmičenja u sljedećim sportovima: mali fudbal (ekipno 5+1); basket 3 na 3; odbojka (mješovita muško- ženska ekipa), stoni tenis i šah.

Uz navedene sportske aktivnosti predviđen i program kulturno-zabavnog karaktera.

Prijave traju do 9. septembra 2015. godine putem tel: 055 231 135, 053 209 625 ili putem facebook stranice Slobomir P Univerziteta.

Desavanja

There is no upcomming event to display.