Slobomir P Univerzitet predstavio svoje programe i planove maturantima svih srednjih škola sa područja Grada Bijeljina

1

Slobomir P Univerzitet predstavio svoje programe i planove maturantima svih srednjih škola sa područja Grada Bijeljina

Autor: Slobomir P Univerzitet

March 9, 2018

Slobomir P Univerzitet i ove godine je učestvujući u već tradicionalnoj manifestaciji, pod nazivom ‘’Dan otvorenih vrata’’, predstavio svoje programe i planove maturantima svih srednjih škola sa područja Grada Bijeljina za upis u narednoj školskoj godini.

Izuzetno smo zadovoljni posjećenošću našem štandu, gdje su se budući brucoši informisali o prednostima studiranja na Slobomir P Univerzitetu, prije svega o renomiranom vrhunskom predavačkom kadru sa našeg Univerziteta i Univerziteta iz Beograda, Novog Sada i Banja Luke. Takođe, u procjeni izbora Fakulteta, budućim studentima prve godine osnovnih studija, od značaja su bile i informacije o ovogodišnjem umanjenju visine školarine na svim fakultetima Slobomir P Univerziteta osim na Akademiji umjetnosti, kao i dodjela besplatnih knjiga, plaćanje u više mjesečnih rata, te mogućnost kreditiranja putem povoljnih studentskih kredita u Pavlović banci.

Kao suštinsku prednost izdvojili smo i mogućnost zapošljavanja naših studenata kako u toku studija, tako i po završetku u kompanijama Slobomir grupacije i to na Slobomir P Univerzitetu, Pavlović banci, kao i u kompaniji Žitopromet. Ono što naš Univerzitet svakako izdvaja u odnosu na druge privatne univerzitete jeste rad Akademije umjetnosti sa Odsjecima za grafički dizajn, muziku i glumu. U procesu osnivanja je i Fakultet za menadžment zaštite životne sredine, kao i Dizajn zvuka i muzičke produkcije na Akademiji umjetnosti.

Ovogodišnji ‘’Dan otvorenih vrata’’ bio je organizovan zahvaljujući saradnji Odjeljenja za društvene djelatnosti Grada Bijeljina sa svim srednjim školama našeg grada. Manifestacija je održana u Gradskoj sportskoj sali u krugu Gimnazije, Ekonomske i Tehničke srednje škole.

Kategorija: ,