Slobomir P Univerzitet poklanja koncert Bijeljini

Slobomir P Univerzitet - Treći dan SIMC 2013 30

Slobomir P Univerzitet poklanja koncert Bijeljini

Autor: Slobomir P Univerzitet

September 10, 2013

Slobomir P Univerzitet obavještava sve ljubitelje muzike da će 14. septembra  2013. godine, u JU Centru za kulturu „Semberija“ u Bijeljini, u 20h, asistent Akademije umjetnosti, Dario Zombra (klavir), i student master studija, Boris Popadić (harmonika), održati koncert.

Na programu će se naći djela Astora Piazzolle: „Violentango“, „Oblivion“, „Milonga del Angel“, „La muerte del Angel“, „Adios nonino“, „Invierno Porteno“, „Otono Porteno“.

Dario Zombra je asistent Akademije umjetnosti Slobomir P Univerziteta. Svoje osnovne i master studije na Odsjeku za klavir i kompoziciju je završio na Akademiji Slobomir P Univerziteta sa velikim uspjehom. Iako vrlo mlad, iza sebe ima niz koncerata, manifestacija na kojima je učestvovao kao solista ili sa drugim izvođačima. Bio je jedan od glavnih organizatora Međunarodnog muzičkog takmičenja SIMC, Svjetskog dana muzike, i mnogih drugih manifestacija.

Boris Popadić je student master studija na Akademiji umjetnosti Slobomir P Univerziteta, na Odsjeku za harmoniku u klasi profesora Predraga Kostovića. Kao učenik, ali i kao student Akademije učestvovao je na brojnim republičkim i međunarodnim takmičenjima na kojima je ostvario zapažene rezultate.

Koncert u Bijeljini je treći u nizu koncerata koji su planirani, nakon Prijedora i Doboja. Nakon Bijeljine, građani Brčkog i mnogih drugih gradova u BiH, Srbiji i Crnoj Gori će imati priliku da uživaju u koncertnim izvođenjima ova dva muzička umjetnika.

Kategorija:

Desavanja

There is no upcomming event to display.

Poslednje vijesti