Slobomir P Univerzitet podržao Sajam kreditiranja projekta “Volontiraj – kreditiraj”

???????????????????????????????

Slobomir P Univerzitet podržao Sajam kreditiranja projekta “Volontiraj – kreditiraj”

Autor: Slobomir P Univerzitet

April 29, 2014

Slobomir P Univerzitet je 28. aprila 2014. godine, učestvovao na Sajmu kreditiranja projekat „Volontiraj kreditiraj“ u Sarajevu, kao jedan od sponzora i prijatelja pomenutog projekta.

Sedmi Sajam kreditiranja, kao i Socijalni dan, dijelovi su Projekta „Volontiraj-kreditiraj“, koji je posljednjih godina u Bosni i Hercegovini postigao značajne rezultate, a prije svega, poslužio je kao dobar primjer kako organi vlasti, nevladine organizacije i firme iz različitih privrednih, uslužnih i drugih djelatnosti, u cijeloj Bosni i Hercegovini, mogu sarađivati na podsticanju i njegovanju socijalnih i humanih vrijednosti.

Pomenuti Sajam kreditiranja, kao završna manifestacija Projekta, ima za cilj međusobno povezivanje srednjoškolaca i razmjenu iskustava, te prezentovanje projektnih ideja čiji je osnovni cilj unapređenje lokalne zajednice.
Ove godine je projektne aplikacije predstavilo oko devedeset srednjih škola iz 42 gradova Bosne i Hercegovine, a učenici su se takmičili za novčane nagrade od 1.500 KM.

 

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.