SLOBOMIR P UNIVERZITET OBEZBEDIO PRISTUP MICROSOFT ALATIMA ZA STUDENTE

SLOBOMIR P UNIVERZITET OBEZBEDIO PRISTUP MICROSOFT ALATIMA ZA STUDENTE

dreamsparkSlobomir P Univerzitet je aktivirao DreamSpark Premium pretplatu i na taj način omogućio svojim studentima pristup Microsoft razvojnim alatima, kao što je Microsoft Visual Studio, te serverskim i klijentskim operativnim sistemima poput Windows 7Windows 8,Windows 8.1. Pored toga dostupni su i BizTalk i SharePointserver te aplikacije poput Microsoft Visio-a, Microsoft OneNote-a, Microsoft Project-a i mnoge druge.

Microsoft DreamSpark je jedan od najvažnijih Microsoftovih programa namijenjenih studentima i akademskim institucijama. Zamišljen je kao sistem koji će studentima i akademskom osoblju omogućiti pristup Microsoftovom software-u, besplatno. Spisak dostupnog softvera je veliki i zavisi od vrste pretplate koju posjedujete, da li kao student posjedujete studentski korisnički račun (DreamSpark Student) ili ste svoj korisnički račun dobili od svoje akademske institucije (DreamSpark Standard, DreamSpark Premium).

Za aktiviranje vašeg DreamSpark naloga potrebno je u studentskoj službi popuniti zahtjev za otvaranje naloga, nakon čega ćete u roku od 7 dana na vašu email adresu dobiti podatke o vašoj registraciji.

Nakon popunjenog obrazca za prijavu student se mogu ulogovati na https://e5.onthehub.com/WebStore/Security/Signin.aspx?ws=341858b9-7b9b-e011-969d-0030487d8897&vsro=8&action=signout&JSEnabled=1

Obrazac za prijavu:

obrazac

Podijeli:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Desavanja

There is no upcomming event to display.

Poslednje vijesti