Radovi profesora Akademije umjetnosti biće izloženi na Kipru

Sandra2

Radovi profesora Akademije umjetnosti biće izloženi na Kipru

Autor: Slobomir P Univerzitet

September 1, 2015

Izložba radova nastalih u okviru umjetničke škole Lempas, Paphos biće izloženi u Galeriji Argo u Nikoziji na Kipru. Među izloženim radovima biće i radovi profesora Akademije umjetnosti, Sandre Mlađanović. Profesorka Mlađanović je u drugoj polovini avgusta 2015. godine učestvovala u stvaranju radova za umjetničku izložbu Movements 2.0.

Izloženi radovi umjetnika predstavljaju zaokruženu cjelinu projekata koji su umjetnici radili kroz određeni vremenski periodtokom avgusta mjeseca svog boravka u umjetničkoj komuni u Lempi selu blizu grada Paphos na Kipru. Umjetnička izložba nosi ime Movements 2.0 i organizovana je u saradnji sa Galerijom Argo iz Nikozije i Umjetničkom školom „The Cyprus College of Art „ na kojoj su predstavljeni radovi umjetnika iz cijeloga svijeta, uglavnom iz Velike Britanije, Kanade, Grčke, Turske, Kipra itd.

Po završetku ove izložbe naša profesorica će da izlaže na još jednoj izložbi dvije sedmice poslije u danima otvorenih vrata škole „Cyprus College of Art“ gdje će radovi biti izloženi u komuni same škole u ateljeima gdje su sami radovi nastali.

Desavanja

There is no upcomming event to display.