Radionice „Tvoja karijera počinje ovdje“ u martu na Slobomir P Univerzitetu

EY

Radionice „Tvoja karijera počinje ovdje“ u martu na Slobomir P Univerzitetu

Autor: Slobomir P Univerzitet

March 6, 2015

 Slobomir P Univerzitet u saradnji sa revizorsko-konsultanatskom  kompanijom Ernst & Young d.o.o. Beograd obavještava sve prijavljene kandidate da će  projekat „Tvoja karijera počinje ovdje“ koji je namijenjen studentima ekonomskih, pravnih, tehničkih, mašinskih, saobraćajnih, matematičkih fakulteta, fakulteta menadžmenta, državnih i privatnih fakulteta u Bosni i Hercegovini, biti održan 18. i 19. marta na Slobomir P Univerzitetu u Slobomiru.

Program je usmjeren na neformalnu edukaciju talentovanih mladih lidera – kroz niz treninga, radionica i testiranja kandidati će sakupljati bodove, a prvoplasiranim će biti omogućene STIPENDIJE I PRAKSE u EY Sarajevo, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2015. godine.

Svi učesnici će dobiti sertifikat o pohađanom programu potpisan od strane EY, Agencije za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine, Federalnog zavoda za zapošljavanje, Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske i Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH.

Projekat će se sprovoditi u 5 gradova: Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bijeljina i Tuzla, a najboljih 20 će imati priliku ad učestvuje na velikom finalu u Sarajevu, 20. marta 2015. godine.

Opis treninga možete pogledati OVDJE, a opis radionica OVDJE.

Više informacija možete dobiti na br. telefona: 055 231 135 ili 053 209 625.

Desavanja

There is no upcomming event to display.