Prilika za studente – Amsterdam, Berlin i Kopenhagen

Humanity_in_Action_logo-585x438

Prilika za studente – Amsterdam, Berlin i Kopenhagen

Autor: Slobomir P Univerzitet

February 11, 2016

Slobomir P Univerzitet poziva studente da se prijave za učešće u programu “Humanity in Action” o ljudskim pravima. Humanity in Action BiH otvara poziv za učešće studenata na jednomjesečnom ljetnom programu o ljudskim pravima u Amsterdamu, Berlinu ili Kopenhagenu (27. maj – 26. juni 2016. godine), i John Lewis Fellowship u Atlanti (SAD) (5. juli – 30. juli 2016. godine).

Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente i one koji su u posljednjih godinu dana završili svoje visokoškolsko obrazovanje. Interdisciplinarni ljetni programi svake godine se simultano održavaju u pet evropskih gradova i okupljaju preko 150 studenata i mladih profesionalaca iz Evrope i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i diskusija sa univerzitetskim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.

Prijavite se do 14. februara 2016. godine putem online aplikacije i budite jedan od devet bh. studenata_tica koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom programu! Sve troškove snosi organizator. Za sva dodatna pitanja i informacije možete se javiti putem e-maila bosnia@humanityinaction.org. 

Desavanja

There is no upcomming event to display.