Prijavi se na šesti PR Challenge!

PRzasajt

Prijavi se na šesti PR Challenge!

Autor: Slobomir P Univerzitet

October 25, 2017

PR agencija Prime Communications otvorila je prijave za šesto po redu državno studentsko takmičenje u odnosima s javnošću ”PR Challenge”. Kao i u prethodnih pet godina, na PR Challenge-u mogu učestvovati ekipe sa svih fakulteta u BiH na kojima se izučavaju odnosi s javnošću i marketing. Prema propozicijama, svaka ekipa mora imati 3 – 5 članova/studenata.

Superfinale PR Challenge-a, u kojem će se nadmetati 5 najuspješnijih radova, biće održano u Sarajevu u decembru 2017.godine, a žiri će proglasiti pobjednike koji će biti prigodno nagrađeni. Projektom PR Challenge agencija Prime Communications želi omogućiti studentima sticanje novog, praktičnog iskustva te proširenje njihovih znanja, kao i promovisanje značaja PR struke.

Svi zainteresovani studenti koji žele da primiene svoje teoretsko znanje u praksi i rade sa pravim klijentima i pravim PR strategijama, ili da se okušaju u izradi iste, prijave mogu izvršiti na stranici:

http://prime.ba/prijavi-se-na-pr-challenge/

Pod prijavljivanjem se podrazumijeva popunjavanje prijavnog obrasca koji možete download-ovati i OVDJE, te slanje popunjenog obrasca na e-mail adresu: office-sa@prime.ba.

 

Rok za slanje prijava: 23.10.2017. – 02.11.2017. god.

Kategorija: ,