Prezentacija programa MBA studija

MBA fb Cover

Prezentacija programa MBA studija

Autor: Slobomir P Univerzitet

February 6, 2015

Na osnovu saradnje izmedju City University of Seattle i Slobomir P Univerziteta, studenti će imati priliku da na našim prostorima pohađaju MBA studije i dobiju diplomu priznatog Univerziteta iz SAD-a. Program master studija poslovne administracije (MBA) je osmišljen da našim studentima pruži ono što oni očekuju od poslovnog programa: relevantnost, fleksibilnost, veze sa ,,stvarnim svijetom”, i profesore sa iskustvom u tom polju.

Takođe je kreiran uzimajući u obzir i poslodavce. Od naših studenata se očekuje da usvoje napredna znanja poslovanja, praktično iskustvo, komunikacione i timske vještine, sposobnost da se nose sa promjenama, kako na nacionalnom tako i na internacionalnom nivou. Naši studenti stiču ove osobine kroz programe za formiranje vještina, poslovnu stimulaciju, razvoj sopstvenog poslovnog plana i mogućnost da četiri semestra posvete pravim svjetskim projektima. Metodi izvođenja nastave su raznovrsni, uključujući online nastavu, nastavu putem videokonferencije, tradicionalnu nastavu, ili mješoviti model.

Prijave kandidata traju do 15. februara 2015. godine, a nastava počinje u periodu od 1. do 5. aprila 2015. godine.

Studentima koji su IV i V godinu završili na Slobomir P Univerzitetu ispiti koje su položili će biti priznati u skladu sa nastavnim planom MBA studija.

Prezentacija programa MBA studija će biti održana po sljedećem redosledu:

Doboj – 10. februar 2015. godine u 17h

Slobomir – 12. februar 2015 godine u 17h.

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.