Predstavnici Slobomir P Univerziteta na drugom forumu visokoškolskih muzičkih institucija u Novom Sadu

Predstavnici Slobomir P Univerziteta na drugom forumu visokoškolskih muzičkih institucija u Novom Sadu

Autor: Slobomir P Univerzitet

September 29, 2013

TEMPUSPredstavnici Slobomir P Univerziteta će učestvovati na Drugom forumu visokoškolskih muzičkih institucija (The Second Forum of Music Higher Education Institutions / Annual workshops), kao i radionici za modernizaciji studijskih programa koje se održavaju u Novom Sadu od 14. do 18. maja 2013. godine, u organizaciji Muzičke akademije Novi Sad,  u okviru Tempus projekta InMusWB.

Verica Pejić, profesor na Akademiji umjetnosti, Slobomir P Univerziteta i Dragana Krstanović, koordinator implementacije projekta Tempus na Slobomir P Univerzitetu će uzeti učešće u radionicama na pomenutom forumu. U okviru dešavanja na Muzičkoj akademiji će biti organizovan i sastanak upravljačkog odbora projekta, kome će prisustvovati v.d. rektor Vaso Aresnović.

Na svim aktivnostima će biti predstavljene dosadašnje aktivnosti i predastavljen plan za nastavak projekta koji traje 3 godine. Slobomir P Univerzitet je od 2011. godine partner u Tempus projektu InMusWB. Cilj ovog projekta je uvođenje interdisciplinarnosti u muzičke studije na Zapadnom Balkanu u skladu sa Evropskom perspektivom.

Kategorija:

Desavanja

There is no upcomming event to display.