Predstava PROMETEJ u Zvorniku

optuznica spu

Predstava PROMETEJ u Zvorniku

Autor: Slobomir P Univerzitet

September 4, 2015

Slobomir P Univerzitet poziva sve zainteresovane da prisustvuju premijeri drame PROMETEJ, koja će se održati 10. septembra 2015. godine u Domu omladine Zvornik, od 20h. Na sceni će biti 15 učesnika ( gluma, muzika, ples ).

PROMETEJ je drama o ljudima i bogu. Priča o bogu pobunjeniku, koji je ustao i slabijima od sebe darovao moć povlaštenih Bogova – Olimpijski plamen. Prometej donosi svevremenu priču o zabranjenoj ljubavi, klasnoj podijeljenosti,o nepravdi, ratu i bratoubistvu. Priča o izdajnicima i onima koji stradaju za nas, o herojima novog vremena vješto je upakovana u eru kad su po zemlji hodali olimpijski bogovi donosi pregršt emocija na sceni. Kroz muziku i horsku pratnju priča pokazuje drugu stranu onih koji ubijaju ZA BOGOVE i samo jedno pitanje koje se postavlja onima koji ubijaju za ideale:

Ko je Vaš Bog!?

Olimpijski plamen kao motiv svetog znanja dat je ljudima kao dar Bogova pre više hiljada godina. U vremenu u kome živimo znanje je na prstohvat od pametnih ekrana. Koliko nam je ustvari dozvoljeno da koristimo to znanje?

AKO VAM JE DOBRO ONDA NIŠTA!

Slobomir P Univerzitet je ostvario saradnju sa Domom omladine Zvornik u pogledu produkcije predstave SUDBA. Dom omladine Zvornik i Pozorište mladih Zvornik  će biti domaćin predstave SUDBA. Probe predstave počinju 13.septembra 2015. godine u Zvorniku, sa mladim glumcima pozorišnog ansambla iz Zvornika, dok će muzičke i horske dionice izvoditi studenti Slobomir P Univerziteta.

Premijera predstave je planirana za posljednji dan septembra u Zvorniku nakon čega će se izvoditi i po drugim gradovima regiona.

Desavanja

There is no upcomming event to display.