Počele predprijave za upis na fakultete Slobomir P Univerziteta

UPIS 2013

Počele predprijave za upis na fakultete Slobomir P Univerziteta

Autor: Slobomir P Univerzitet

April 9, 2014

Slobomir P Univerzitet obavještava sve zainteresovane kandidate da su počele predprijave za upis u akademskoj 2014/2015. godini na prvi ciklus studija (trogodišnje i četvorogodišnje studije) na licenciranim studijskim programima: INFORMACIONE TEHNOLOGIJE, EKONOMIJA I MENADŽMENT, PRAVNE STUDIJE, ANGLISTIKA, PORESKO-FINANSIJSKA ANALIZA, GRAFIČKI DIZAJN i MUZIKA.

Prvi upisni rok:

- Prijava kandidata traje od 1. juna do 11. jula 2014. godine, u studentskoj službi u Slobomiru i Doboju, od 8h do 16h.
- Prijemni ispiti će se održati 1. jula i 14. jula 2014. godine, prema rasporedu koji će biti naknadno istaknut na oglasnoj tabli i sajtu fakulteta;

Drugi upisni rok:

- Prijava kandidata traje od 19. avgusta do 19. septembra 2014. godine, u studentskoj službi u Slobomiru i Doboju, od 8h do 16h.
- Prijemni ispiti će se održati 1. septembra i  22. septembra 2014. godine, prema rasporedu koji će biti naknadno istaknut na oglasnoj tabli i sajtu fakulteta;

Konkurs za upis studenata biće raspisan nakon što Vlada RS donese odluku o broju studenata za upis u školskoj 2014/2015. godini.

Više informacija o upisu kandidati mogu pronaći na sajtu Slobomir P Univerziteta http://spu.ba/informacije-o-upisu-na-fakultete-slobomir-p-univerziteta-u-akademskoj-2013-2014-godini/ . Takođe, svi oni već sada mogu popuniti elektronske predprijave na stranici http://spu.ba/online-prijava-za-upis/ , i na taj način osigurati svoje mjesto na željenom fakultetu.

Naši studijski programi su kreirani po ugledu na prestižne svjetske univerzitete i istovremeno prilagođeni da zadovolje zahtjeve domaćeg tržišta rada. Moderno uređen prostor i profesionalno osoblje su osnova za sticanje kvalitetnih znanja. Naši profesori i asistenti su stručnjaci koji uživaju visoku reputaciju u zemlji i inostranstvu, a ono na čemu insistiramo i što smatramo velikom prednošću jeste bliska saradnja nastavnog osoblja i studenata. Naš student nije samo broj. Student je u centru pažnje i predstavlja najvažniju kariku u akademskom procesu.

Slobomir P Univerzitet je institucija koja nastoji da svojim najboljim studentima izađe u susret i kada je u pitanju plaćanje školarine, pa će i ove godine iz “Fonda za talente i solidarnost” za stipendiranje najboljih srednjoškolaca i studenata biti izdvojeno 500.000 KM. Pravo na stipendije će imati učenici sa prosjekom 5,00 ocjena iz srednje škole za koje su obezbjeđene stipendije od 3.000 KM (besplatno školovanje). Takođe, budući studenti će imati mogućnost da ostvare i niz drugih olakšica pri plaćanju školarine.

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.