Pavlović banka je „više nego likvidna“

pavlovic banka

Pavlović banka je „više nego likvidna“

Autor: Slobomir P Univerzitet

December 3, 2014

Slobomir  P Univerzitet obavještava sve komitente Pavlovic banke da nema nikakvih elemenata za narušavanje dosadašnjeg povjerenja klijenata u poslovnost i likvidnost Pavlović banke.

Direktor Pavlović banke, g-din Aleksandar Vićanović je rekao: Pavlović banka je više nego likvidna i naši klijenti mogu biti spokojni u tom pogledu. Primjetno je veće prisustvo klijenata na šalterima u centrali Banke, što se proširilo i na naše šaltere u Brčkom, ali mi nismo željeli da se oglašavamo bilo kakvim saopštenjem za javnost, jer to često proizvodi kontraefekat. Svi koji žele mogu bez ikakvih ograničenja i uslovljavanja podići svoje depozite”.

U Pavlović banci u posljednje vrijeme nije bilo nikakvih interventnih kontrola, što bi potkrepljivalo navodne glasine da je “nakon Bobar banke, sada na redu Pavlović banka, kada je u pitanju navodno uvođenje prinudne uprave”.

On kaže da je menadžment Banke u svakodnevnom kontaktu sa Agencijom za bankarstvo, Agencijom za osiguranje depozita, odnosno sa IRB-om, ponovivši da je Pavlović banka “više nego likvidna” i procjenjujući da će do kraja ove sedmice vjerovatno splasnuti i nepovjerenje klijenata, te da će se situacija i u tom pogledu vrlo brzo normalizovati.

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.