Održano takmičenje ”Najbolji bankar 2018” na Slobomir P Univerzitetu

Naslovna

Održano takmičenje ”Najbolji bankar 2018” na Slobomir P Univerzitetu

Autor: Slobomir P Univerzitet

April 16, 2018

Maturanti JU Ekonomske škole iz Bijeljine, JU Srednje stručne škole iz Janje i JU SŠC ”Milorad Vlačić” iz Vlasenice, takmičili su se iz oblasti bankarstva i monetarne ekonomijepod nazivom „Najbolji bankar 2018“, organizovanom od strane Fakulteta za ekonomiju i menadžment Slobomir P Univerziteta.

Od ukupno 19 takmičara, prvo mjesto osvojila je Ivana Jevtić iz Ekonomske škole Bijeljina sa 17 ostvarenih bodova.

Drugo mjesto dijelili su Ognjen Bošnjak, učenik Ekonomske škole Bijeljina i Emina Karjašević, učenica Srednje stručne škole iz Janje sa po 16 bodova, dok je treće mjesto sa po 15 osvojenih bodova pripalo Dragici Trifković i Aleksandri Janjuš, maturantkinjama Ekonomske škole iz Bijeljine.

Ovim srednjoškolcima su osim vrijednih novčanih nagrada uručeni i Sertifikati Slobomir P Univerziteta, kojim se potvrđuje njihovo učešće i rangiranost u takmičenju ”Najbolji bankar 2018”.

Ispitnu komisiju takmičenja činili su prof. dr Budimir Stakić, doc.dr Sanja Šovran i prof. Mirela Milić.

 

Vrijedne novčane nagrade u iznosu od 300,00 KM za prvo osvojeno mjesto, 200,00 KM za drugo, te 100,00 KM za treće mjesto, obezbijedila je Pavlović International Bank a.d., dok je za ketering zaslužna kompanija „Žitopromet“ a.d. Bijeljina.

 

Atmosferu sa takmičenja pogledajte u Galeriji fotografija.

Kategorija: ,