Održan još jedan seminar za nastavnike muzičkih škola

Slobomir P Univerzitet - Akademija-seminar

Održan još jedan seminar za nastavnike muzičkih škola

Autor: Slobomir P Univerzitet

March 31, 2014

Na Akademiji umjetnosti Slobomir P Univerziteta, u okviru TEMPUS projekta InMusWB, je 29. marta 2014. godine održan seminar „Od učionice do scene“ u okviru devet besplatnih seminara za nastavnike muzike.

Predavač, prof. mr Aleksandra Radosavljević je prisutnim održala višečasovni seminar, a sam fokus seminara je na pripremi učenika za javne nastupe i predstojeća takmičenja. Ideja je da nastavnici unaprijede svoj rad sa učenicima kroz javne časove sa eminentnim predavačima. Cilj seminara jeste poboljšanje kvaliteta nastave klavira u srednjim muzičkim školama i razmjena pedagoškog iskustva.

Do sada je održano 4 seminara, a sljedeći seminar će biti 28. aprila 2014. godine. Naziv seminara je: „Razvoj tehnike pjevanja sa lista u srednjoj školi“, a predavač prof. dr Ivana Drobni. Cilj seminara je obuka profesora solfeđa u srednjim muzičkim školama za rad na razvoju vještine pjevanja sa lista.

Svi seminari su licencirani od strane Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske. Saglasnost za izvođenje pomenutih seminara možete pogledati OVDE. Detaljan raspored planiranih predavanja možete pogledati OVDE.

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.