MINI OLIMPIJADA “RAČUNOVODSTVO 2013”

MINI OLIMPIJADA “RAČUNOVODSTVO 2013”

Mini olimpijada - Racunovodstvo 2013Studenti  Fakulteta za ekonomiju i menadžment i Poreske akademije,  Vladana Katanić i Sonja Gavrić, su u veoma oštroj konkurenciji osvojile treće mjesto na na Mini olimpijadi “Računovodstvo  2013” koja je održana 25. maja 2013. godine u Banja Luci.

Na pomenutoj olimpijadi je učešće uzelo 57 takmičara iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije i Hrvatske, koji su imali zadatak da za 60 minuta tačno odgovore na 50 postavljenih pitanja.

Generalni pokrovitelj takmičenja je bilo Ministarstvo nauke i tehnologije Republike Srpske, a organizovano je sa ciljem podsticanja međufakultetske saradnje i afirmacije znanja iz oblasti računovodstva, kako bi studenti, nastavnici i institucije odgovorne za nastavu stvorili najbolju moguću osnovu za dalji razvoj ove oblasti.

Za naše studentkinje visok plasman na ovom prestižnom takmičenju nije bio jedini uspjeh, jer su predstavnici “Ernest and Young”, jedne od četiri najveće konsultantske kuće u Beogradu, Sonji i Vladani ponudili dvomjesečnu studijsku praksu, pri tome izrazivši oduševljenje njihovim znanjem.

Studente je za ovo takmičenje pripremala asistent Fakulteta za ekonomiju i menadžment, Vesna Jeftić.

Podijeli:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Desavanja

There is no upcomming event to display.