Međunarodno muzičko takmičenje SIMC 2015

cover-simc

Međunarodno muzičko takmičenje SIMC 2015

Autor: Slobomir P Univerzitet

March 30, 2015

Slobomir P Univerzitet će 2015. godine biti organizator četvrtog po redu Međunarodnog muzičkog takmičenja – Slobomir International Music Competition SIMC.

Takmičenje će biti održano u periodu od 14. do 17. maja, a pravo učešća imaju svi zainteresovani pijanisti, bez obzira na nacionalnost ili zemlju iz koje dolaze. Prema planu organizatora učesnici će moći da se takmiče u disciplinama klavir solo i klavirski duo, a ocjenjivaće ih žiri sastavljen od najuglednijih pedagoga i pijanista.

Ideja o utemeljenju i organizovanju jednog ovakvog takmičenja je potekla od profesora i studenata Akademije umetnosti Slobomir P Univerziteta koji su željeli da na taj način Slobomir i Bijeljinu učine centrima kulturnih dešavanja u regionu. Od samog starta ideja je naišla na podršku, ne samo muzičkih stručnjaka, već i šire kulturne javnosti.

Prijave za takmičenje se mogu poslati na dva načina:

  • elektronskim putem (putem e-maila)
  • poštom (štampana verzija popunjene i overene prijave) na adresu: Slobomir P Univerzitet, PF 70, Pavlovića put 76, 76 300 Slobomir, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina

Dokumenta potrebna za prijavljivanje su sledeća:

  • Prijavni list sa tačnim nazivima kompozicija i trajanjem (prijavni list se nalazi na web sajtu takmičenja www.simc.spu.ba);
  • Skeniran dokument o identitetu i godištu kandidata (rodni list, lična karta, pasoš)
  • Skeniran dokument o uplaćenoj kotizaciji, a kandidati iz inostranstva uplatu mogu izvršiti i prije početka takmičenja.

Krajnji rok za slanje prijava je 27. april 2015. godine.

Više informacija možete dobiti putem sajta: www.simc.spu.ba, e-mail-a: simcslobomir@gmail.com; ili na br. telefona: +387 65 019 913 i +387 55 231 139.

Kategorija: ,