Konkurs za stipendije Advokatske kancelarije Stevanović

stipendije

Konkurs za stipendije Advokatske kancelarije Stevanović

Autor: Slobomir P Univerzitet

September 15, 2014

Slobomir P Univerzitet poziva sve zainteresovane studente da se prijave na konkurs za dodjelu stipendija i obavljanje stručne prakse u Advokatskoj kancelariji Stevanović.S

Advokatska kancelarija Stevanović predstavlja lidera u sferi pružanja usluga u našoj zemlji. Sa timom od 35 ljudi, pokretačka snaga su u našem biznisu i diktiraju standarde u načinima modernog pružanja usluge u pravnim vodama. Stipendijski fond Advokatske kancelarije Stevanović već godinama uspješno stipendira i pomaže studente pravnih fakulteta u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini. Veliki broj mladih studenata zasnuje radni odnos u Advokatskoj kancelariji Stevanović ili postanu saradnici na neki drugi način. Svaki stipendista će imati i priliku da odradi praksu u Advokatskoj kancelariji tokom zimskog perioda 2014/2015 ili tokom ljeta 2015. Ovi detalji će sa svakim kandidatom kome bude ponuđena stipendija biti dogovoreni.
Konkurs se raspisuje radi dodjeljivanja pet stipendija u iznosu od po 100,00 KM mjesečno, koje će biti isplaćivane do petog u mjesecu za tekući mjesec.
Pored fiksnog dijela stipendije, stipendisti će posebno biti stimulisani na sledeći način:
- za svaku dobijenu osmicu sa 10,00 KM
- za svaku dobijenu devetku sa 30,00 KM
- za svaku dobijenu desetku sa 40,00 KM.

Prijave na konkurs traju do 30. septembra 2014. godine. Više informacija o konkursu, uslovima i načinu konkurisanja možete pronaći OVDJE.

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.