KONFERENCIJA MS NETWORK

KONFERENCIJA MS NETWORK

KONFERENCIJA MS NETWORK 2013

MS NetWork konferencija 2013 - Slobomir P UniverzitetStudent Fakulteta za informacione tehnologije Slobomir P Univerziteta, Igor Perić, je bio najmlađi predavač na konferenciji “Microsoft NetWork 3″, poslovno-tehnološkoj konferenciji koja je održana 3. i 4. aprila 2013. godine u kongresno-turističkom centru Banja Vrućica.

Igor je 3. aprila 2013. godine održao predavanje na temu “Budućnost je ovdje: um, ruke i tijelo kao korisnički interfejsi“.

Tokom dva dana konferencije bilo je ponuđeno preko 50 kvalitetnih predavanja renomiranih predavača iz Bosne i Hercegovine i regije, raspoređenih u pet cjelina: Poslovna predavanja (BIZ), predavanja za IT profesionalce (IT PRO), Predavanja za programere (DEV), Microsoft Community predavanja (MSC) i predavanja o korištenju Microsoft rješenja u edukaciji (EDU). Fokus konferencije je bio na prezentaciji novih Microsoft proizvoda, rješenja i tehnologija, među kojima su teme vezane za produktivnost, infrastrukturu i sigurnost, aplikacijsku i desktop platformu, razvojnu platformu, teme vezane za poslovanje kao i rješenja koja se koriste u edukaciji.

Više informacija o konferenciji i učesnicima možete pronaći na sajtu: http://www.msnetwork.ba/conference/speakers/182.

 

KONFERENCIJA MS NETWORK 2012

ms netvork4. i 5. aprila 2012. godine u Mostaru je održana jedna od najvažnijih i svakako najveća IT konferencija u Bosni i Hercegovini “MS NetWork 2.0″, koju je organizovala Microsoft kompanija. Ovaj događaj okupio je 450 partnera, klijenata, programera i IT entuzijasta iz BiH, ali i iz regiona. Na konferenciji je održano ukupno pedeset predavanja, podjeljenih u 4 sesije – biznis predavanja, predavanja za IT profesionalce, predavanja za programere i predavanja članova Microsoft zajednice.

Jedan od predavača na konferenciji bio je i Igor Perić, student treće godine Fakulteta za informacione tehnologije Slobomir P Univerziteta i Microsoft Senior Student Partner. Igorovo predavanje na temu “Microsoft Kinect – interfejs budućnosti” bilo je veoma posjećeno i jedno od najinteresantnijih.

Učesnici konferencije bili su i Branko Krstić, takođe student treće godine Fakulteta za informacione tehnologije, kao i asistenti ovog fakulteta Darko Lakić i Dejan Simeunović.

Podijeli:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Desavanja

There is no upcomming event to display.