Konferencija kreativnih medija u Novom Sadu

pdp_creative-media-conference-novi-sad

Konferencija kreativnih medija u Novom Sadu

Autor: Slobomir P Univerzitet

July 24, 2015

Slobomir P Univerzitet poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na PDP ((Print, Design, Photography) Konferenciji, koja se održava od 3- 6. septembra 2015. Godine u prostoru Studentskog kulturnog centra Fabrika u Novom Sadu.

Osnovni cilj ovogodišnje konferencije jeste da pokaže da genijalne ideje mogu da budu realizovane bez obzira na visinu budžeta ili tehničku perfekciju i time stimuliše posjetioce da razmišljaju o svojim budućim projektima oslanjajući se na sopstvenu kreativnost. Zvanična tema konferencije LoFiHi sugeriše na kreacije u kojima dominiraju ideja i koncept (Lo Tech, Hi Design), a predavači koje će publika imati priliku da čuje, predstaviće svoje projekte koji su uspješno izvedeni bez ili sa minimalnim budžetom.

Konferencija se sastoji iz predavanja, panel diskusija, radionica i izložbi. Prethodnih godina je konferencija bila posvećena štampi, dizajnu i fotografiji, Ove godine će se polje delovanja proširiti i na druge kreativne sfere, pa će događaj prerasti u „konferenciju kreativnih medija“

 

Više informacija o konkursima i o samoj Konferenciji možete dobiti OVDJE.

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.