KAMPUSI

KAMPUSI

Zgrada Slobomir P Univerziteta - SlobomirKampus u Slobomiru, novom gradu nadomak Bijeljine, obezbjeđuje studentima učenje u veoma prijatnim uslovima, daleko od gradske vreve, sa puno mira. Nalazi se na Pavlovića putu, magistralnom putu  Bijeljina – Beograd, 500 metara ispred Pavlovića mosta.

Bijeljina je grad i središte istoimene opštine u sjevero-istočnom dijelu Republike Srpske. Površina opštine iznosi 734 km², a ukupan broj stanovnika iznosi oko 150.000. Grad je opštinski centar i istorijsko središte ravne Semberije i blagog pobrđa Majevice. Kao plodan ravničarski grad čini jedan od centara za proizvodnju i trgovinu hranom. Bijeljina je prepoznatljiva po prostranom centralnom trgu, a njenu ljepotu dodatno uvećava prijatni ambijent Gradskog parka. Ovo je grad mladosti i budućnosti. Postepeno postaje veoma značajan univerzitetski centar. Mladi su glavno obilježje i njima pripada budućnost ovoga grada, pa se danas dosta ulaže u obezbjeđivanje i izgradnju zabavnih i kulturnih sadržaja. Sve dodatne informacije o Slobomiru i Bijeljini možete poronaći na sajtu http://www.bijeljinaturizam.com/.

Zgrada Slobomir P Univerziteta - DobojKampus u Doboju je idealno mjesto za  one koji uživaju u gužvi i vrevi koju nosi grad, jer se fakultet nalazi u strogom centru, u blizini stare tvrđave i novog, moderno uređenog parka.

Doboj je danas grad sa oko 35.000 stanovnika, i približno 90.000 stanovnika na području cijele opštine. Tokom proteklih godina, Doboj je stasao u modernu, uređenu i perspektivnu sredinu, i vratio naziv multietničke, multikonfesionalne i multikulturalne zajednice, koja je i administrativni i saobraćajni centar regiona. Uz grad Doboj, područje opštine čini 89 naseljenih mjesta formiranih u 73 mjesne zajednice. Više o Doboju možete pronaći na sajtu http://www.opstina-doboj.ba/.

Podijeli:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Desavanja

There is no upcomming event to display.