“Imagine Camp” trening na Slobomir P Univerzitetu

Imagine Camp - Slobomir P Univerzitet

“Imagine Camp” trening na Slobomir P Univerzitetu

Autor: Slobomir P Univerzitet

February 20, 2014

Slobomir P Univerzitet poziva sve zainteresovane studente da uzmu učešće na Imagine Camp treningu, koji će se održati 1. i 2. marta 2014. godine (subota i nedjelja) na Slobomir P Univerzitetu u Slobomiru, Bijeljina.

Svrha ovog treninga jeste priprema studenata za takmičenje “Imagine Cup 2014″, bez obzira da li se takmiče u okviru 3 glavne ili Challenge kategorija. Tokom ovog dvodnevnog treninga, prisutni studenti će imati priliku da nauče kako mogu razvijati aplikacije za Windows 8 i Windows Phone 8 platforme, odnosno kako maksimalno mogu iskoristiti kod pri paralelnom razvoju za obje platforme, te će imati priliku da postave pitanja u vezi sa eventualnim problemima na koje su naišli prilikom razvoja aplikacija.

Trening će voditi Spaso Lazarević, Microsoft MVP za C#, uz predavanja kolega Enisa Šahinovića (Microsoft BiH), Aleksandra Kojića i Miloša Kojića (MSP, SPU).

Da bi kandidati mogli učestvovati na treningu, neophodno je da izvrše registraciju na sajtu https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?culture=en-US&EventID=1032579452 .

Svim učesnicima će biti obezbijeđen ručak i osvježenja tokom treninga.

Download (PDF, 281KB)

Desavanja

There is no upcomming event to display.