UPIS U TOKU!

690x270px

By: Slobomir P Univerzitet

October 1, 2015 - October 1, 2015

All Day

0 Comments

Vrijeme je za znanje! Izaberi budućnost po svojoj mjeri!

 

Slobomir P Univerzitet – Tvoj Univerzitet!

 

Svjesni smo da odluka o izboru profesije i fakulteta na kome želite studirati nije ni malo laka, ali sama činjenica da ste došli na ovu stranicu znači da ste neko ko istražuje, neko ko želi da postigne više i neko ko želi da stekne najbolja akademska znanja i sposobnosti. Stoga, ova stranica posvećena je svima koji žele da se pripreme za predstojeće prijemne ispite i koji žele da budu dobro informisani o Slobomir P Univerzitetu.

POZDRAVNA RIJEČ REKTORA

DOZVOLE ZA RAD I AKREDITACIJA

FAKULTETI I STUDIJSKI PROGRAMI

USLOVI UPISA I PRIJEMNI ISPIT

ZAŠTO POVJERENJE POKLONITI SLOBOMIR P UNIVERZITETU?

BROŠURA SLOBOMIR P UNIVERZITETA

Poštovani budući studenti,

vrijeme u kome živimo, brz razvoj tehnologija i neograničen protok informacija su učinili da potrebe za napredovanjem i usavršavanjem postanu jedan od imperativa života i rada svakog pojedinca. Naš Univerzitet je odavno spoznao ovu činjenicu i tokom prethodnih deset godina je  nastojao da kreira takvo radno okruženje u kome je vrhunsko obrazovanje pojedinca naš najvažniji zadatak.

Mi vjerujemo da studiranje ne znači samo cjelodnevno sjedenje u učionicama, ili pak, provođenje beskrajnih sati uz knjige i računare. Naše shvatanje studiranja podrazumjeva fini proces transformacije u kome širite svoje vidike i tokom koga se formirate, ne samo kao profesionalci, nego i kao ugledni građani i dobre osobe.

Naši studijski programi su kreirani po ugledu na najprestižnije svjetske univerzitete, i istovremeno prilagođeni da zadovolje zahtjeve domaćeg tržišta rada. Moderno uređen prostor i profesionalno osoblje su osnova za sticanje kvalitetnih znanja. Naši profesori i asistenti su stručnjaci koji uživaju visoku reputaciju u zemlji i inostranstvu, a ono na čemu insistiramo i što smatramo velikom prednošću jeste bliska saradnja nastavnog osoblja i studenata. Naš student nije samo broj. Student je u centru pažnje i predstavlja najvažniju kariku u akademskom procesu.

Vjerujemo da, ukoliko tražite kvalitetno obrazovanje koje će vam omogućiti da spremno i sigurno uzmete budućnost u svoje ruke, naš Univerzitet je pravo mjesto za vas.

Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u veliku porodicu Slobomir P Univerziteta!

Mjesto

Slobomir P Univerzitet – Slobomir, Bijeljina, PF 70 Pavlovića put 76, Slobomir, Bijeljina, 76300, Bosnia and Herzegovina

Desavanja

There is no upcomming event to display.

Poslednje vijesti