Dodjeljene diplome VII generaciji studenata Slobomir P Univerziteta

Slobomir P Univerzitet - Dodjela diploma 001

Dodjeljene diplome VII generaciji studenata Slobomir P Univerziteta

Autor: Slobomir P Univerzitet

October 17, 2013

Slobomir P Univerzitet - Dodjela diploma 001U svečanoj atmosferi, uz zvuke fanfara, hora Akademije umjetnosti i hora Srbadija, Slobomir P Univerzitet je 7. oktobra 2013. godine ispratio VII generaciju diplomanata. Na ceremoniji koja je upriličena u Centru za kulturu Semberija u Bijeljini, diplome je primilo 248 diplomanata i 16 magistra. Za studenta generacije proglašen je Nenad Nikolić, student Fakulteta za informacione tehnologije.

Osnivač Slobomir P Univerziteta, gospodin Slobodan Pavlović, je izrazio zadovoljstvo što će “sedma generacija diplomaca Slobomir P Univerziteta, svojim znanjem i umijećem, dati značajan doprinos razvoju Republike Srpske i BiH i time mnogima biti uzor za postizanje uspjeha”. Vršilac dužnosti rektora, doc. dr Vaso Arsenović, je takođe diplomantima uputio sve čestitke. On je naglasio da su najveći ponos Univerziteta njegovi studenti, sadašnji i bivši, a diplomantima je poželio puno uspjeha u daljoj karijeri. Obećao je da će profesori, asistenti i administracija ovog Univerziteta i dalje vrijedno raditi na tome da i u narednim godinama Slobomir P Univerzitet bude mjesto okupljanja i obrazovanja mladih, kreativnih i vrijednih ljudi.

Slobomir P Univerzitet - Dodjela diploma 002Iskrene čestitke diplomantima su uputili i predsjednik Republike Srpske, g-din Milorad Dodik, predsjednik Narodne Skupštine Republke Srpske g-din Igor Radojičić, kao i mnoge druge zvanice iz društvenog, političkog, kulturnog i privrednog života Republike Srpske, koje nisu mogle da prisustvuju svečanosti.

Prisutni gosti su imali priliku da uživaju u muzičkom programu koji su pripremili studenti i profesori Akademije umjetnosti ovog Univerziteta.

 

Kategorija: ,

Desavanja

There is no upcomming event to display.