Dani Šekspira na Slobomir P Univerzitetu

ds2

Dani Šekspira na Slobomir P Univerzitetu

Autor: Slobomir P Univerzitet

April 22, 2016

Godišnjica smrti najpoznatijeg i najizvođenijeg svjetskog dramskog pisca, Vilijama Šekspira, cjelogodišnjim se kulturnim događanjima, osim u Velikoj Britaniji, obilježava i širom svijeta.
Studenti Slobomir P Univerziteta su takođe učestvovali u obilježavanju 400 godina od smrti najvećeg britanskog pisca. U programu su učestvovali studenti Filološkog, ali i studenti ostalih fakulteta sa Slobomir P Univerziteta.
U okviru održavanja manifestacije ,,Dani Šekspira na Slobomir P Univerzitetu“, studenti su sa profesoricom Jelenom Abulom pripremili različite sadržaje koji ukazuju na značaj Vilijama Šekspira u engleskoj i svjetskoj književnosti. Tako je jedan od naših kabineta dobio potpuno novi izgled i primjer je dobre saradnje profesora i studenata.

Kao doprinos obilježavanju ovog dana, organizovano je i takmičenje u kojem su učestvovali studenti svih fakulteta. Takmičenje je organizovao Filološki fakultet , a poseban doprinos su dale profesorice Daniela Božić i Marica Mićić. Studenti su osvojili vrijedne nagrade, a svi profesori su veoma ponosni na svoje studente i veoma su zahvalni na njihovom velikom odzivu, učešću u takmičenju i dobroj energiji koja je danas vladala na našem Univerzitetu.

Desavanja

There is no upcomming event to display.